Bogdan Stoica: Cum l-a reabilitat Drulă pe Dragnea

Bogdan Stoica

Când a apărut Drulă în spațiul public, eu am zis, ca superficialul, că are subtilitatea unui pickhammer și că într-o lume normală băiatul ăsta s-ar ocupa de paza unui partid, nu de conducerea lui. Mi s-a zis, logic, că-s bou, că nu mă pricep, că-s pesedist, că-s penelist, că-s putinist, pentru că Drulă nu e doar un zeu, ci zeul zeilor Barna și Cioloș. Că e iPhone5 de după iPhone3 și 4. Că mintea lui levitează, nu merge. De-astea, echilibrate, de raționaliști progresiști.

Pe urmă s-a făcut octombrie 2023 și ciocanul Drulă s-a uitat la primărița Lasconi ca la un cui și i-a tras vreo două deși biata femeie împărtășește valori comune cu circa 50% din USR, 80% din PMP și 90% din FD, aliații tactici ai lui Drulă. Menționez că n-am mai zis nimic, doar am râs.

Apoi s-a făcut noiembrie 2023, Vlad Voiculescu a fost pus în același malaxor cu Florin Cîțu și un prejudiciu de un miliard de euro iar Drulă s-a comportat din nou ca un corp metalic contondent și a zis-o pe aia cu „dosare politice făcute la comanda sistemului ocult” și pe aia cu „să facă DNA autostrăzi și achiziții de vaccinuri”.

Practic, a citat din Liviu Dragnea, politicianul băgat la pușcărie pentru că două fete din filiala PSD Mama Dracu’ au chiulit de la birou ca să se ducă la partid și au creat astfel un prejudiciu monstruos cât o Skoda din 2006 pe care Dragnea l-a plătit din ciordeli anterioare de miliarde de euro pentru care nu a fost niciodată trimis în judecată.

Observați, vă rog, evoluția: dintr-un simplu ciocan din fier cu coadă din lemn, Drulă devine astfel un ciocan multifuncțional care nu doar bate cuie, ci taie sârmă, scoate cuie și înșurubează/deșurubează elemente de montaj cu cap drept și în cruce. Un bec led îi mai trebuie (referiri la maghiari) și percuție (referiri la oculta mondială) și e leit George Simion și/sau Diana Șoșoacă. Dacă USR nu scapă de Drulă în timp util, o să devină partidul care încape într-o trusă de scule Dexter Bulai, acum la promoție cu doar 9,99 lei cu mâner inclus.

 

Autor

  • Bogdan Stoica

    Bogdan Stoica, editorialist PS News. Fost jurnalist în presă locală și națională autor de cărți de educație istorică, fotografie, relații în prezent fotograf, consultant de imagine, publicist

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: