Bogdan Stoica: Românii, noua ocultă mondială

Statele Unite ale Americii se confruntă cu un nou inamic, pe lângă care Rusia, China, Iranul sau obezitatea sunt pistoale cu apă. Romanian White Supremacy ar putea fi numele acestei oculte, dacă ar avea un nume. N-are. Se știe doar că există. A fost demascată ieri de sora gimnastei americane căreia i s-a retras medalia de bronz pe nedrept luate sportivei române, la olimpiadă.

„Vă rugăm să o păstrați pe Jordan (și pe familia mea) în rugăciunile voastre. Rasismul este real, există, este viu și bine.”, a spus Jazmin în adevăratul tribunal al lumii, Instagram. Acum e clar. Nici nu bănuiai asta. Vei rămâne prost.

Ar trebui să-i mulțumim Jazminei pentru că ne-a făcut un asemenea PR de țară. Că a făcut din Iohannis, Ciolacu și Ciucă cei mai influenți oameni ai planetei, oameni care pretind malefic că Babasha e la nivelul muzical al trupei Coldplay, dar în realitate lasă toate națiile fără ce li se cuvine, dând românilor toate bogățiile lumii, inclusiv bronzul, treijdălei chilu’ la remat.

Dar după ce terminăm cu miștourile ar trebui să ne gândim foarte bine la asta. Dacă suntem pregătiți pentru genul ăsta de viață. Să te trezești cu cineva în casă și dacă-l dai afară să fii acuzat de rasism. Să concediezi un angajat care fură și pe urmă să fii acuzat de discriminare sexuală, pentru că hoțul e nuștiuce. Să nu-ți lași copilul să se joace cu alt copil, pentru că ăla e violent, și să fi acuzat de abuz asupra acelui copil? Să iei palme și șuturi în cur pe stradă pentru că ai o cruce la gât sau un steag tricolor brodat pe rucsac.

La toamnă avem alegeri. Avem trei partide care joacă în filmul ăsta, al discriminării pozitive al minorităților de orice fel. De USR nu mai zic nimic, că ar fi penibil, PSD luptă cu ardoare pentru lobby-ul progresist din Europa, iar AUR e într-un mucles total pe aceste subiecte. Votează-i, nu zic nu. Dar fă-ți lecțiile înainte. Să nu te trezești într-o lume în care părul șaten e un dezavantaj, iar soția și copiii te afectează la scorul social. Oi fi tu parte din Romanian White Supremacy, dar e bine să faci sania de vara.

 

 

 

Autor

  • Bogdan Stoica

    Bogdan Stoica, editorialist PS News. Fost jurnalist în presă locală și națională autor de cărți de educație istorică, fotografie, relații în prezent fotograf, consultant de imagine, publicist

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: