Oradea: Pe strada Ștefan Lupșa s-a turnat primul strat de asfalt

asfalt
media.pnl.ro

S-a turnat primul strat de asflat pe strada Ștefan Lupșa din Oradea. Strada face parte din cartierul Grigorescu. Primăria transmite că lucrările au avansat într-un ritm bun. Investiția administrației locale este de 1.249.855 lei, iar strada are o lungime de 385 de metri, potrivit media.pnl.ro.

„Deși termenul pentru finalizarea investiției este data de 5 septembrie 2023, lucrările de modernizare vor fi terminate până la începutul lunii august, cu circa o lună în avans.

Constructorul PORR a început deja operațiunea de aducere a căminelor la viitoarea cotă a stratului de uzură. De asemenea, vor fi finalizate trotuarele și spațiile verzi. După turnarea stratului asfaltic de uzură, strada va fi trasată și marcată cu indicatoare rutiere”, transmit reprezentanții primăriei Oradea.

„Reamintim că alte două străzi din cartierul Grigorescu, Eugen Groza și Eugen Potoran, au fost finalizate, în primăvara acestui an.

În prezent, în cartierul Grigorescu sunt în curs de modernizare mai multe străzi, acestea urmând să fie finalizate până la sfârșitul anului 2023.

Este vorba despre străzile Vasile Stroescu, Corneliu Zdrehuș, Jurcsak Tibor, Jean Săndulescu, Boda Oszkar, Mircea Zaciu, Fabian Imre, Dumitru Chirilă, Iosif Pervain, Alexandru Pele și Mihail G. Samarineanu”, adaugă serviciul de comunicare al administrației locale din Oradea.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL