Bogdan Stoica: Șapte joburi pe care le-ar putea obține Clotilde Armand

Bogdan Stoica

Mamăăă, cât penibil laolaltă! Cât tupeu. Ce psihic trebuie să ai ca să zici azi „AUR e un partid extremist”, iar mâine: „chem AUR în lupta contra PSD-PNL”. Și eu care am tot scris că AUR și USR sunt ca Pepsi și Coca-cola! Pâi nu par eu acum un nenorocit de narativist de-al lui Coldea, care v-a pregătit pentru acest concept?

Acum, pe bune: eu chiar am râs mult și cu poftă auzind că doamna Armand ar face orice ca să nu părăsească de tot Primăria Sectorului 1. Mă îndoiesc sincer că pasiunea ei arzătoare sunt problemele oamenilor. Aș risca ipoteza că propriile semnături pe unele hârtii o fac să lupte cu ardoare pentru postul de viceprimar. Și aici aș îndrăzi să-i critic personalitatea uimitoare. Da’ de ce doar viceprimar? Clotilde Armand poate fi orice.

Șef la spații verzi, adică la cele mai bune terenuri de construit în sectorul 1, mai ales după ce cineva pierde hârtiile pe care scrie spațiu verde.

Responsabil pentru relația cu Primăria Capitalei. Am putea vedea cu toții cât de mult o iubește Nicușor Dan.

Șef la departamentul Liste Electorale. Și-ar putea câștiga alegerile în avans cu 4, 8 sau chiar 12 ani.

Șef la autorizații de taxi și tranzit transporturi grele. Ci-cing, cum ar zice Putin.

Șef la Poliția Locală. Să vadă turbulenții și gălăgioșii cum se țipă din senin.

Responsabil salubritate. Prietenii știu de ce.

Nu în ultimul rând, dacă negocierile cu AUR nu-i vor aduce un post de viceprimar, Clotilde Armand poate deveni viceprimarul unuia dintre viceprimari. Sau consilier pentru relația cu primarul al viceprimarului viceprimarului responsabil cu hârtiile pe care vrea să le păzească Clotilde Armand.

 

 

 

Autor

  • Bogdan Stoica

    Bogdan Stoica, editorialist PS News. Fost jurnalist în presă locală și națională autor de cărți de educație istorică, fotografie, relații în prezent fotograf, consultant de imagine, publicist

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: