Bogdan Stoica: Ștampila care poate îngropa Dreapta Unită

Bogdan Stoica

Doamne, ce ușurare! Înalta Curte de Casație și Justiție a validat marți Alianța Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei. Da, aia care fusese respinsă de Biroul Electoral Central pentru că Tomac folosea ștampila partidului ca un nimeni.

E o veste extraordinară. Acum, Tomac, Drulă și Orban trebuie să lase gargara persecuției și să explice care este marea lor strategie pentru România, care sunt soluțiile lor epice, la care nu s-a mai gândit nimeni. E ca atunci când bombardierul cartierului, ăla care se dă calificat pe tiktok, e chemat să dea cu pumnu’ într-un zmardoi necunoscut care face deranj.

Sincer, eu cred că acest trio al politicii românești este dezavantajat de decizia ICCJ. Cât timp se puteau da persecutați nu-i mai întreba nimeni despre fiscalitate, apărare, energie, protecție socială, poluare, schengen, etc. Acum pot fi scoși la tablă, să demonstreze că nu-s doar niște șoșoci masculini.

Abia aștept să-i aud, să-i citesc, să le văd candidații în confruntări de idei spectaculoase cu alți candidați. Vreau să le văd tinerii, curații, integrii și deștepții de care fac atâta caz fără să-i arate. Vreau să-i văd cum vor pune în practică teoriile fără fond debitate în ultimii zece ani.

Să știm noi, ăștia, care nu mai credem că e ceva de capul lor, dacă i-am judecat greșit sau dacă am avut dreptate.

 

Autor

  • Bogdan Stoica

    Bogdan Stoica, editorialist PS News. Fost jurnalist în presă locală și națională autor de cărți de educație istorică, fotografie, relații în prezent fotograf, consultant de imagine, publicist

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL