Bucureşti: Aproape o mie de staţii STB vor fi dotate cu panouri digitale

staţie STB
Sursa foto: Nicuşor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, scrie duminică pe Facebook că aproape o mie de staţii STB vor fi dotate cu panouri digitale, iar călătorii vor afla în timp real programul de circulaţie a vehiculelor şi ce variante de traseu au la dispoziţie, informarea urmând a se face atât vizual, cât şi audio.

”Aproape o mie de staţii STB vor fi dotate cu panouri digitale. Călătorii vor afla în timp real programul de circulaţie a vehiculelor şi ce variante de traseu au la dispoziţie. Informarea se va face atât vizual, cât şi audio”, scrie primarul Capitalei.

Nicuşor Dan arată că sunt în etapa de evaluare a ofertei depuse ca urmare a lansării licitaţiei în SEAP pentru achiziţia studiului de fezabilitate.

”Valoarea totală estimată a studiului de fezabilitate este 756.408 lei fără TVA. Costul total al proiectului este de peste 28 de milioane de lei (5,68 milioane de euro) fără TVA. Proiectul “Sistem ITS integrat Smart & Green Mobility pentru regiunea Bucureşti – Ilfov – Informarea călătorilor în staţiile de transport public” este realizat cu fonduri PNRR”, mai precizează primarul Nicuşor Dan.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL