București: Control la Teatrul de Vară Capitol (Grădina Alhambra); spaţiul a fost închis

PS NEWS

Primăria Sectorului 5 a anunţat, joi seară, că Teatrul de Vară Capitol (Grădina Alhambra) a fost închis de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) în urma unor controale la care s-a constatat că băutura era depozitată pe jos, lipseau aparatele de aer condiţionat, iar tenculaia era desprinsă.

Potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 5, controlul a fost făcut de Poliţia Economică, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, la Teatrul de Vară Capitol (Grădina Alhambra), în urma sesizărilor venite din partea cetăţenilor privind organizarea unui concert la care urmau să participe mai mulţi minori.

„Inspectorii ANPC au constatat că locaţia era improprie organizării unui eveniment de o asemenea anvergură şi au găsit mai multe nereguli: băutura era depozitată pe jos, aerul era irespirabil (nu există aparate de aer condiţionat), iar tencuiala se desprindea de pe pereţi. În urma celor constatate, evenimentul a fost suspendat şi locaţia a fost închisă de către inspectorii ANPC”, a arătat sursa citată.

Reprezentanţii Primăriei au anunţat că Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 5 va face o sesizare la Primăria Capitalei, Disciplina în Construcţii şi Ministerul Culturii cu privire la suspiciunea că s-ar fi adus modificări asupra construcţiei, aceasta fiind poziţionată în zona construită protejată “Brezoianu 46”.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: