Buzău: Trei persoane fără adăpost, afectate de ger, transportate la spital. O femeie în stop cardio-respirator

Sursa foto: unsplash
Sursa foto: Unsplash

Trei persoane fără adăpost, afectate de temperaturile scăzute, au fost aduse marţi la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Buzău, printre ele aflându-se un bărbat în şoc hipotermic şi o femeie găsită în stop cardio-respirator, pentru care sunt efectuate manevre de resuscitare.

Potrivit Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Buzău, cei trei pacienţi, două femei şi un bărbat, au fost transportaţi la Urgenţe de Ambulanţă.

„Până la acest moment, la UPU – SMURD au fost aduse 3 persoane găsite în locuri publice. O femeie, în vârstă de 46 de ani, a fost adusă din loc public, în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare, care sunt în curs. Urmează a se identifica aparţinătorii acesteia. Al doilea caz, un bărbat în vârstă de 51 de ani, adus în şoc hipotermic. Pacientul este stabil. S-a luat legătura cu Primăria Unguriu, pentru a fi transferat la un centru pentru persoane fără adăpost. Al treilea caz, o femeie în vârstă de 58 de ani, găsită în loc public. Pacienta este stabilă, iar după finalizarea investigaţiilor va merge la Centrul de Zi şi de Noapte al Primăriei Buzău. Toate cele 3 persoane au fost aduse de echipaje ale SAJ Buzău”, informează SJU Buzău.

Pentru judeţul Buzău, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare meteorologică Cod galben, valabil pentru marţi, de la ora 10,00 până la ora 23,00, fiind anunţate intensificări ale vântului şi temperaturi scăzute, cu precădere pe timpul nopţii.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: