Candidatura lui Nicolae Robu la Primăria Timişoara şi cea a lui Alin Nica la funcţia de preşedinte al CJ Timiş

sursa foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Comitetului Director Judeţean al PNL Timiş s-a reunit, vineri, pentru a stabili principalele direcţii politice pentru perioada următoare. Liberalii au validat, în unanimitate, în această şedinţă, candidaturile la Primăria Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş, iar cei care vor intra în lupta electorală vor fi Nicolae Robu, respectiv Alin Nica.

”Prima decizie luată cu unanimitate de voturi a rezultat în validarea candidaturilor pentru Primăria Timişoara şi pentru Consiliul Judeţean Timiş. La Primăria Timişoara, din partea PNL Timiş, candidatul este Nicolae Robu, iar la CJ Timiş, candidatul PNL Timiş este Alin Nica”, se precizează într-un comunicat de presă al PNL Timiş.

De asemenea, liberalii au stabilit că vor avea liste proprii la alegerile locale din 9 iunie.

”Preşedinţi de organizaţii liberale din judeţ, primarii PNL, membrii BPJ şi BPL PNL Timişoara, consilierii judeţeni şi consilierii locali liberali din Timişoara, precum şi conducerile organizaţiilor interne din filiala Timiş, prezenţi la şedinţă ca membri ai CDJ, au stabilit că la alegerile locale din 9 iunie 2024, PNL Timiş va merge pe liste proprii, având toată încrederea că reprezentanţii Partidului Naţional Liberal din fiecare localitate a judeţului au forţa, responsabilitatea, capacitatea şi susţinerea comunităţilor în care candidează”, se mai arată în comunicat.

„Timişul înţelege mişcarea strategică a BPN şi a preşedintelui Nicolae Ciucă de stabilire a unei alianţe PNL şi PSD la europarlamentare, dar la nivel local şi judeţean păstrăm neatinsă identitatea de partid de dreapta. Primele două forţe politice româneşti şi-au dat mâna pentru interesul României la Bruxelles şi pentru a fi o forţă în grupurile politice care contează cel mai mult în Parlamentul European, însă, aici, în Timiş, avem prima şansă şi candidaţii câştigători atât pentru Primăria municipiului, cât şi pentru Consiliul Judeţean. Anul acesta, pentru prima dată în istoria democraţiei de după ’89, vom avea administraţie liberală şi la Timişoara şi pentru Timiş”, a declarat Alin Nica, preşedintele PNL Timiş.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL