Casa Verde Fotovoltaice: Firma care a contestat în instanță respingerea din program a renunțat la proces

program-casa-verde-fotovoltaice-741454
Sura foto: Facebook
Dhelectric System a transmis către Înalta Curte de Casație și Justiție și, respectiv, Curtea de Apel Oradea, cererile de renunțare la procesul intentat AFM, potrivit unui comunicat al instituției. Programul Casa Verde Fotovoltaice se poate relua de la data la care ICCJ, unde AFM a făcut recurs la decizia de suspendare a programului, ia act de cererea Dhelectric și anulează suspendarea.
În urma deschiderii unei noi sesiuni de validare a instalatorilor în programul Casa Verde Fotovoltaice, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu, societatea DHELECTRIC SYSTEM SRL a transmis către Înalta Curte de Casație și Justiție și, respectiv, Curtea de Apel Oradea, cererile de renunțare la procesul intentat AFM.

În aceste condiții, Programul Casa Verde Fotovoltaice se poate relua de la data la care ICCJ, unde AFM a făcut recurs la decizia de suspendare a programului, ia act de cererea Dhelectric și anulează suspendarea.

Reamintim că programul Casa Verde Fotovoltaice a fost suspendat printr-o decizie a instanței, în luna septembrie, ca urmare a demersului juridic al acestei societăți, care a contestat respingerea sa în prima sesiune de validare a instalatorilor.

Mai exact, Programul, prin care 80.000 de persoane fizice așteaptă să le fie montate instalații fotovoltaice subvenționate, a fost blocat în urma unei Hotărâri a Curţii de Apel Oradea într-un dosar deschis de Dhelectric,  una dintre firmele care nu a fost validată ca de AFM și a contestat în instanță acest lucru.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: