Cât plătește Iohannis pentru chiria apartamentului de lux din Primăverii

Antena3 a prezentat o serie de imagini cu apartamentul de lux unde președintele PNL, Klaus Iohannis, locuiește din momentul în care acesta a devenit prezidențiabilul ACL.

Citește și: Achiziție imobiliară de lux a lui Iohannis. Cum arată și cât valorează apartamentul în care stă în București – FOTO

Conform celor prezentate de jurnaliștii Antena3, apartamentul în care locuiește Iohannis ar valora aproximativ 1,5 milioane de euro. Imobilul în care este situat apartamentul în care locuiește președintele PNL aparține omului de afaceri Emil Oprea, un apropiat al PDL și sponsor al Elenei Băsescu, conform antena3.

Jurnaliștii de la Cotidianul au precizat, citând surse din PNL, că liberalii plătesc lunar 500 de euro pentru chiria apartamentului din zona Primăverii, în care locuiește președintele PNL.  Acest imobil este deținut de Schmidt, nimeni altul decât directorul BMW România, recunoscut ca fiind un personaj extrem de apropiat de Klaus Iohannis.

Același Michael Schmidt care a oferit Primăriei din Sibiu, printr-un contract de comodat, un BMW cu o valoare de aproximativ 100.000 de euro, de care Iohannis, se pare, s-a folosit deseori și în interes personal.

Citește și dezvăluirile făcute de PSnews.ro legate de contractul BMW- Primăria Sibiu: EXCLUSIV DOCUMENT Noi DEZVĂLUIRI în cazul Klaus Iohannis

Această sumă de 500 de euro pentru un apartament de 200 de metri patrati din Primăverii (n.r.: cea mai scumpă zonă din punct de vedere imobiliar din București, dacă nu chiar din țară) am putea spune că este una cel puțin sfidătoare.  Probabil la acest apartament, cu o astfel de valoare pe piața imobiliară, se referea Iohannis atunci când a spus că cele 6 case pe care le deține valorează cât un apartament în București.

PSnews.ro a contactat mai mulți experți imobiliari care ne-au precizat că închirirea unui apartament, chiar în zona Primăverii, cu o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați costă între 1700 și 2500 de euro, în funcție de anumite criterii (n.r.: apropierea de lacul Herăstrau, dacă apartamentul este într-o vilă sau într-un bloc, dotările apartamentului).

Chiar și la o căutare pe siteul anuntul.ro, în zona în care stă Iohannis, un apartament cu 4 camere, având 210 de metri patrati, costă 2000 de euro, redus de la 2300 de euro.

apartament primaverii

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: