Cătălin Cîrstoiu: Bucureştiul e un oraş al nimănui chiar dacă a crescut PIB-ul pe cap de locuitor

Sursa foto: George Călin

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat, marţi seară, că Bucureştiul e un oraş al nimănui şi, chiar dacă a crescut PIB-ul pe cap de locuitor, acest lucru nu se vede în viaţa de zi cu zi. El a afirmat că se văd la tot pasul “şobolani care umblă pe stradă, mizerie, gunoaie, căpuşe”.

Cătălin Cîrstoiu a declarat, marţi, la B1 TV, că politicienii nu se pot juca cu viitorul Bucureştiului.

“Eu cred că a venit vremea să avem un om serios, nu ne putem juca, totuşi, cu viitorul Bucureştiului, că ne-am cam jucat cu el, ne-am jucat la modul real, am promis şi nu am făcut. Am promis 30 de grădiniţe. Sunt? Nu. Am promis 15 şcoli. Sunt? Nu. Şi aşa mai departe. Eu cred că a venit vremea, dincolo de picanteriile campaniei electorale  şi să vină o vreme când trebuie să ne gândim că trebuie să tragem o linie şi să facem ceva pentru oraş”, a afirmat candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei.

El a mai declarat că Bucureştiul are nevoie de un om care să pună ordine în trafic şi să asigure siguranţa cetăţenilor.

“Eu cred că de asta are nevoie Capitala, de un om hotărât, de un om care să pună ordine, ordine în tot ceea ce înseamnă trafic şi dacă vorbim de trafic înseamnă poluare, să avem aer curat, să pună ordine în siguranţa familiei, ăsta e un lucru foarte important până la urmă, siguranţa copiilor noştri, să simţi copilul în siguranţă când se duce la şcoală, când se duce în parc, când merge pe stradă. Să spunem ”stop” drogurilor, să avem un oraş fără droguri. Eu cred că a venit vremea să lăsăm inactivitatea, lenea şi să trecem în categoria de a avea un om serios la Primăria Capitalei, un om care ştie să facă”, a transmis Cătălin Cîrstoiu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL