Ce cadou fabulos a primit Brad Pitt de la soția sa

Angelina Jolie a cumparat un cadou de nunta inedit pentru sotul ei, actorul Brad Pitt, un ceas elvetian vintage, estimat la peste 3 milioane de dolari, informeaza dailymail.co.uk.

Ceasul este un model 1952 Patek Philippe placat cu platina, cu un design realizat de unul dintre cei mai renumiti si mai respectati ceasornicari elvetieni. Gestul romantic al Angelinei Jolie a devenit cunoscut abia dupa ce un prieten al vedetei americane a dus acel ceas pentru a fi gravat intr-un magazin de bijuterii din Malta, unde cei doi actori filmeaza in aceasta perioada pentru noul lor lungmetraj, „By The Sea”.

Ceasul a fost gravat cu inscriptia „Pentru Roly de la Nessa” – acestea fiind numele celor doua personaje pe care Angelina Jolie si Brad Pitt le interpreteaza in film. George Farrugia, bijutierul care a gravat ceasul, a declarat pentru tabloidul britanic Daily Mirror: „Eu am gravat inscriptia pe ceas. Era un cadou pentru Brad si era unul foarte rar. Si da, era foarte scump. Nu am fost nervos in legatura cu acea procedura, pentru ca stiam deja ca puteam sa o execut perfect”, scrie mediafax.ro.

Potrivit Daily Mail, ceasul de 3 milioane de dolari reprezinta doar „o picatura in oceanul” averilor celor doua vedete americane. Averea lui Brad Pitt este estimata la 240 de milioane de dolari, iar averea Angelinei Joliem, la 145 de milioane de dolari.

Angelina Jolie si Brad Pitt filmeaza in prezent drama cu accente romantice „By The Sea”, in Malta. Acest film, scris si regizat de Angelina Jolie, reprezinta primul proiect cinematografic comun al celor doi actori, dupa pelicula „Mr. & Mrs. Smith” din 2005.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL