Ce destinaţii preferă românii pentru vacanța de Paşte. Sunt tot mai atraşi de experiențele exotice

aeroport pasager zboruri
Sursa foto: JESHOOTS.COM on Unsplash

Turiştii români sunt în căutare de experienţe diverse şi exotice pentru Sărbătorile de Paşte, în ordinea preferinţelor destinaţiile căutate fiind Asia, Europa, Africa, America de Sud şi America de Nord.

De asemenea, în rândul turiştilor români se constată o creştere a cererii pentru croaziere fluviale, maritime şi oceanice în perioada de Paşte, aceştia fiind atraşi de ideea de a sărbători prin oraşele Europei, în largul mării sau să exploreze insule exotice într-un cadru luxos şi relaxant.

Potrivit unui comunicat al unei agenții de turism, se înregistrează o creştere cu 70% a cererii pentru Sărbătorile Pascale din 2024 faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent. După un interval de incertitudine şi restricţii de călătorie, marcat de perioada anilor 2020 – 2022, planificarea în avans pentru vacanţa de Paşte oferă un semnal puternic al reînvierii industriei turismului. Acest lucru demonstrează dorinţa oamenilor de a reveni la normalitate şi de a sărbători în stilul lor, călătorind în această perioadă.

Românii, din ce în ce mai atraşi de destinaţii exotice

În plus, românii sunt din ce în ce mai atraşi de destinaţii exotice şi culturi diferite, preferând să îşi petreacă sărbătorile pascale în locuri cu o bogată istorie şi tradiţie culturală. Acesta este un semn al dorinţei lor de a învăţa şi de a trăi noi experienţe în toate colţurile lumii.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL