Cum vede omul doi din PSD o nouă suspendare a lui Băsescu

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, cere din nou suspendarea președintelui Traian Băsescu, după ce, în opinia acestuia,  modul în care a acționat președintele Traian Băsescu în chestiunea legată de desemnarea comisarului european din partea României impune o astfel de măsură.

Vicepremierul Liviu Dragnea a evitat să se pronunţe asupra oportunităţii suspendării lui Traian Băsescu din cauza speculatei sale implicări în stabilirea portofoliului din Comisia Europeană ce urmează să revină României.

„Nu cred că mă bănuiţi că am vreo teamă de Traian Băsescu şi nici de o nouă suspendare, numai că vreau să vorbesc acum despre asta. Aşteptăm şi eu şi premierul decizia preşedintelui Comisiei Europene şi vom vedea după asta în ce registru discutăm”, a declarat Dragnea la România TV.

Pe de altă parte, Dragnea l-a acuzat pe preşedintele României că, în conivenţă cu Vasile Blaga şi Klaus Johannis, încearcă să blocheze desemnarea Corinei Creţu drept comisar european pentru Dezvoltare Regională.

„Suntem în situaţia în care am putea primi un portofoliu foarte important, iar Traian Băsescu şi ai lui încearcă să facă orice ca România să nu primească portofoliul doar pentru că nu au numit ei comisarul”, a mai spus Dragnea.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: