Ce strategie are Clotilde Armand? Primarul S1 vrea acum să dea mai mulţi bani “mafiei” de la salubrizare

Clotilde Armand Facebook
Clotilde Armand Facebook

Preşedintele PSD Sector 1, Florin Manole, anunţă că reprezentanţii formaţiunii vor boicota, vineri, o şedinţă a Consiliului Local al sectorului, reclamând că primarul Clotilde Armand vrea să majoreze tarifele pentru firma de salubrizare Romprest.

Preşedinte PSD Sector 1, Florin Manole, afirmă, într-un comunicat de presă transmis vineri, că în şedinţa convocată „de îndată” USR vrea majorarea cu 31,22% a tarifelor pentru firma de salubrizare Romprest, ”după ce 3 ani a vorbit despre mafie, preţuri umflate, şi a transformat Sectorul 1 în cel mai murdar sector din Bucureşti”.

”Deşi a primit mandatul Consiliului Local pentru a contesta în instanţă tarifele «prea mari», USR nu doar că nu le-a contestat, dar în 2022 a plătit 186.000.000 lei, iar acum cere o creştere enormă, de 31,22%! Se dovedeşte astfel că primarul Clotilde Armand a înşelat cetăţenii şi face exact invers decât a clamat: vrea să dea mai mulţi bani pentru firma de salubrizare, pentru o frecvenţă redusă a serviciului public”, susţine el.

Manole anunţă că reprezentanţii PSD vor boicota şedinţa CL.

”Partidul Social Democrat va boicota astăzi şedinţa Consiliului Local şi o convoacă pe Clotilde Armand, căreia îi solicită să vină personal în faţa cetăţenilor şi a Consiliului Local, pentru a explica de ce vrea să dea mai mulţi bani firmei de salubrizare şi de ce, în acelaşi timp, Sectorul 1 continuă să fie cel mai murdar şi mai neîngrijit din Capitală”, conchide el.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: