Cea mai bună metodă prin care poți pleca în vacanțe pe bani puțini

Sursa foto: Unsplash

Cine nu visează să plece în vacanță pe bani puțini? Ei bine, există o serie de trucuri care te pot ajuta să pleci în vacanțe de vis pentru sume super accesibilie. Iată tot ce trebuie să știi.

În timp ce majoritatea românilor se rezumă la una sau două vacanțe pe an, există unele persoane călătoresc frecvent și reușesc să găsească oferte avantajoase pentru călătorii și cazare. Nu toți sunt la curent cu trucurile utile pentru a obține vacanțe în străinătate la prețuri accesibile. Aceasta este o temă de discuție lansată de un român pe platformele online. El a menționat că întâmpină dificultăți în găsirea biletelor de avion și a cazărilor la prețuri convenabile.

„Salutare tuturor! Toți avem „prietenii” aia sau cel puțin din auzite, știm de oameni care merg în vacanțe prin Europa super ieftin, gen 200-300 de euro (transport + cazare). Eu mereu când caut, chiar dacă găsesc zbor ieftin dus-întors de 300 de lei, pierd la cazare bani și depășesc mia de euro pe o săptămână. La agenții, aceeași poveste. Acum vă întreb pe voi: cum se poate? Știți voi ceva ce eu nu știu?”, a întrebat acesta pe Reddit.

În comentarii, acesta a primit mai multe explicații de la cei care reușesc să călătorească ieftin în străinătate.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL