Cele mai așteptate filme care vor ajunge în cinematografe în 2024

Filme
Sursa foto: Pixabay

Anul 2024 pregătește premiera a multe filme de succes, de la Wicked I, la Dune II, la Madame Web din universul Spider-Man.

Wicked: Partea întâi

Mult îndrăgitul musical de pe Broadway și din West End primește acum un tratament cinematografic. Povestea – bazată pe romanul din 1995 al lui Gregory Maguire – prezintă personajele din cartea din 1900 a lui L Frank Baum „Vrăjitorul din Oz” și din adaptarea cinematografică din 1939, cu Judy Garland în rolul principal.

Wicked are loc în Țara lui Oz în anii din jurul sosirii lui Dorothy și arată cum Elphaba Thropp, o tânără născută cu pielea verde, devine mai târziu Vrăjitoarea cea rea a Vestului.

Dune: Partea a doua

Continuarea epică SF a lui Denis Villeneuve va continua călătoria lui Paul Atreides (Timothee Chalamet), care va face echipă cu Chani (Zendaya) și cu Fremen pentru a se răzbuna pe toți cei care i-au distrus familia și pentru a preveni un viitor teribil pe care doar el îl poate prezice.

Madame Web

Madame Web face parte din universul Spider-Man de la Sony. Dakota Johnson își asumă rolul Cassandrei „Cassie” Webb/Madame Web, un paramedic din Manhattan și clarvăzătoare, ale cărei noi abilități psihice îi permit, se pare, să vadă în viitor. În urma unui incident, Cassie este nevoită să se confrunte cu trecutul ei în timp ce încearcă să protejeze trei tinere femei de un Spider-Man ucigaș.

Joker: Folie à Deux

Joker a fost gândit să fie un film oarecare, dar apoi a devenit unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din 2019. Thrillerul psihologic neo-noir al lui Todd Phillips – care l-a făcut pe Joaquin Phoenix ridicând primul său Oscar pentru cel mai bun actor – a oferit o nouă perspectivă asupra celui mai colorat răufăcător DC Comics.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL