Centrul INFOTRAFIC anunţă că nu sunt drumuri blocate. Unde se circulă în condiţii de iarnă

maşini trafic
Sursa foto: Unsplash

Centrul INFOTRAFIC transmite sâmbătă dimineaţă că nu sunt drumuri blocate şi că se circulă în condiţii de iarnă în zona montană a judeţelor Caraş-Severin şi Gorj, nefiind însă instituite restricţii. De asemenea, plouă, carosabilul fiind umed, în 11 judeţe din sudul şi sud-estul ţării şi în Bucureşti.

”Nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile. Se circulă în condiţii de iarnă în zona montană a judeţelor Caraş-Severin şi Gorj, fără a fi impuse restricţii de circulaţie.Sunt semnalate precipitaţii sub formă de ploaie, carosabilul fiind umed, pe raza judeţelor Argeş, Călăraşi, Caraş-Severin, Constanţa, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, dar şi în mun. Bucureşti”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, traficul se desfăşoară pe un carosabil umed, în condiţiile unor precipitaţii sub formă de ploaie, vizibilitatea fiind bună.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: