Cine sunt polițiștii răniți la Crevedia. Ce familie frumoasă are Oliver

Sursa foto: Twitter
Sursa foto: Twitter

Cine sunt polițiștii răniți în exploziile de la Crevedia. Ambii au fost duși la Floreasca, Cei doi agenți sunt de la Inspectoratul de Poliție Dâmbovița.

Agentul Radu P, de la Conțești, are arsuri la ceafă, iar Oliver A, de la Poliția Răcari are arsuri la spate.

Ambii au fost transportați la Spitalul Floreasca din București.

Oliver, de la Poliția Răcari, are o familie superbă, așa cum se poate vedea de pe contul său de Facebook.

O explozie puternică – urmată de un incendiu – s-a produs, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 18:15, la o stație GPL din Crevedia, județul Dâmbovița. În urma deflagrației, zeci de persoane au fost rănite, cel puțin o persoană a decedat, potrivit  Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

10 persoane sunt în stare gravă, intubate

Exploziile de la stația GPL din Crevedia au produs 58 de victime, dintre care o persoană a murit și 57 au fost rănite, 10 fiind în stare gravă, intubate. Printre persoanele rănite sunt 39 de pompieri, doi polițiști și doi jandarmi, potrivit ultimelor date transmise de Ministerul Afacerilor Interne, unde a fost constituită o celulă de criză.

Dintre cele 58 de persoane, opt au fost victime ale primei explozii. Una dintre aceste persoane a decedat în urma unui infarct, fără arsuri. Cele șapte persoane rănite au suferit arsuri și au fost transportate la unități medicale, trei la Spitalul de Urgență Floreasca din București și patru la Spitalul ”Bagdasar-Arseni”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: