Ciolacu a trimis Corpul de control la noul stadion Steaua

Sursă foto: CSA Steaua
Sursă foto: CSA Steaua

Premierul Ciolacu a dispus trimiterea Corpului de control al Guvernului la stadionul Steaua, din cartierul bucureștean Ghencea, în scopul verificării modului de exploatare a complexului sportiv și de asigurare a cheltuielilor de funcționare a acestuia. Surse oficiale au arătat că întreținerea stadionului Steaua, care se afă în administrarea CSA Cubului Sportiv Steaua al Armatei, necesită anual circa 1 milion euro, potrivit profit.ro.

Corpul de control al Guvernului va verifica ”respectarea normelor legale și a celor interne privind administrarea compolexului sportiv”, de la darea arenei în funcțiune, la 1 ianuarie 2021, până în prezent.

Potrivit surselor citate, în cazul altor stadioane cobnstruite de la buget, precum Rapid, de pildă, administratorii au asigurat din sponsoprizări venituri de cel puțin 600.000 euro, care asigură funcționarea arenei, fără a fi necesare sume de la buget.

Autor

  • Oana Voicu

    Oana Voicu, redactor PS News. Cu o experiență de 5 ani în presa online, a terminat Facultatea de Jurnalism și Știintele Comunicării.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: