Marcel Ciolacu: E posibil să pierd voturi, îmi asum, voi explica și în partid

Marcel Ciolacu a vorbit despre responsabilitatea sa ca premier. „E posibil să pierd voturi, îmi asum, voi explica și în partid, dar acasă când mă duc și mă uit în oglindă, știu că am făcut ceea ce era corect pentru România”, a spus premierul, la Aleph News.

„Nu voi accepta ipocrizia. Nu caut vinovați, căutăm soluții împreună. Eu nu vin cu taxe noi. În schimb, cu echitate fiscală, voi veni. S-a dus perioada când ori la guvern, ori la parlament veneau anumite excepții. De când am fost învestit știam că voi juca cu mandatul pe masă, fiindcă este normal. Eu nu pot să mă duc acasă să mă duc în oglindă ca nu am luat măsurile, iar România a intrat într-o instabilitate și a pierdut cel mai important tren al ei, fiindcă nu sunt ipocrit.

E posibil să pierd voturi, îmi asum, voi explica și în partid, mai vin la domnul Cristoiu de câte ori mă invită și le explic iar, dar acasă când mă duc și mă uit în oglindă, știu că am făcut ceea ce era corect pentru România. Eu nu îmi permit ca premir să pierd investițiile de la UE. Voi da înapoi în cazul în care văd că parterenul de coaliție încearcă să nu își asum”, a spus Ciolacu.

„Joc cu mandatul pe masă din prima zi”, a spus Ciolacu la Aleph News, în emisiunea lui Ion Cristoiu.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: