Ciolacu: Astăzi asistăm la cel mai important moment în relaţia dintre România şi Turcia

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, în conferinţa de presă comună cu preşedintele Recep Tayyip Erdoğan, că „astăzi asistăm la cel mai important moment în relaţia dintre România şi Turcia de la stabilirea Parteneriatului Strategic dintre ţările noastre în 2011”.

„Mă bucur să fiu la Ankara, alături de colegii mei din Guvernul României, şi vreau să îi mulţumesc domnului preşedinte Erdogan pentru această invitaţie. Cu siguranţă, astăzi asistăm la cel mai important moment în relaţia dintre România şi Turcia de la stabilirea Parteneriatului Strategic dintre ţările noastre în 2011. Şi spun acest lucru, pentru că, prin formalizarea Consiliului de Cooperare Strategică la Nivel Înalt, am putut practic să organizăm prima şedinţă comună de guvern dintre România şi Turcia. Este un mare pas înainte, un pas care va apropia şi mai mult statele şi naţiunile noastre, atât în plan strategic, cât şi economic şi social. Şi aici aş vrea să îl felicit pe domnul preşedinte Erdogan pentru această iniţiativă!”, a afirmat Marcel Ciolacu, la declaraţiile de presă comune cu preşedintelui Turciei Recep Tayyip Erdoğan.

El a mai spus că preşedintele Erdogan este „un lider cu viziune care a ştiut întotdeauna care îi sunt prietenii adevăraţi”.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: