Ciolacu: Dacă suntem credibili, e posibil să ajungem la o alianţă

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă/ Sursa: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat duminică, despre o posibilă alianţă PSD-PNL la alegerile din 2024, că dacă sunt credibili, e posibil să ajungă la o alianţă, dacă nu sunt, atunci vor vedea după alegeri dacă mai fac o coaliţie sau nu. El a precizat că între cele două partide nu e o coaliţie nici că PSD-ul se iubeşte cu PNL-ul, nici că PNL-ul se iubeşte cu PSD-ul. Preşedintele PSD a mai arătat că în faţa colegilor lui din partid va răspunde pentru alegerile europarlamentare, fiind primele alegeri şi cele mai importante. ”După ele, sunt ferm convins că ne vom strânge şi vom lua o decizie”, a mai spus Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat la Prima News dacă PSD va face alianţă electorală cu PNL.

”Nu ştiu, vom vedea. În acest moment, este o coaliţie decisă la un moment dat de Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă şi cred că am arătat că suntem doi oameni responsabili şi nu e o coaliţie nici pentru PSD, nici pentru PNL. Nu e o coaliţie nici că PSD-ul se iubeşte cu PNL-ul, nici că PNL-ul se iubeşte cu PSD. A fost o coaliţie înr-un moment foarte dificil al României, a fost o coaliţie pentru România”, a spus Ciolacu.

El a continuat. ”Dacă vom reuşi să ne ridicăm la aşteptările românilor şi venim în faţa românilor cu un program de ţară coerent, cu o perspectivă cel puţin pentru următorii 4 ani, şi vedem că românii au încredere în noi (..) nu vreau să mă gândesc să fi fost şi o instabilitate şi politică în România. (..) Dacă suntem credibili, e posibil să ajungem la o alianţă, dacă nu suntem, atunci vom vedea după alegeri dacă mai facem o coaliţie sau nu”, a spus el.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: