Ciolacu, despre afirmaţia lui Firea: Mă fac şi eu independent. Îmi dau demisia din PSD şi devin independent, nu?

Ciolacu
Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Liderul PSD Marcel Ciolacu a precizat, întrebat fiind despre faptul că Gabriela Firea a spus că a trecut vremea independenţilor, dacă are în vedere posibilitatea ca la alegerile prezidenţiale să aibă un candidat independent, în contextul în care Mircea Geoană ar avea în vedere o candidatură, că „atunci mă fac şi eu independent. Îmi dau demisia din PSD şi devin independent, nu?”.

„Vorbim după 9 iunie. Ce s-a anunţat vreun independent la prezidenţiale?”, a afirmat Marcel Ciolacu, vineri la sediul PSD din Capitală, întrebat despre afirmaţiile Gabrielei Firea care a spus că „vremea independenţilor a trecut”, cu referire la alegerile prezidenţiale.

Chestionat despre faptul că Mircea Geoană spunea că este tot mai înclinat să intre în cursa pentru prezidenţiale, Ciolacu a răspuns ironic:„ Atunci mă fac şi eu independent. Îmi dau demisia din PSD şi devin independent, nu?”

„Domnul Geoană nu a fost preşedinte la PSD? Eu nu fac experimente”, a completat liderul social-democraţilor.

Candidata PSD la Primăria Capitalei Gabriela Firea a declarat, întrebată dacă atunci când a spus că vremea independenţilor a trecut s-a referit ca Marcel Ciolacu să îşi asume o candidatură la prezidenţiale, ca lider de partid, că „sub nicio formă nu am formulat aşa ceva.”.

Gabriela Firea a declarat, vineri, că „a cam trecut vremea candidaţilor independenţi”, referindu-se la alegerile prezidenţiale.

„Apropo şi de alegerile prezidenţiale, cred că a cam trecut vremea candidaţilor independenţi. De ce? Pentru că cetăţenii nu-şi doresc acest lucru, îşi doresc oameni politici asumaţi, cu bune, cu rele, cu greşeli, cu recunoaşterea greşelilor”, a spus Firea.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL