Ciolacu, despre imaginile în care apare la masă alături de Geoană şi Ponta

Sursă foto: Facebook/ Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a comentat, miercuri, imaginile în care apare la masă alături de Mircea Geoană şi Victor Ponta şi a explicat că au fost mai multe persoane la acelaşi eveniment. ”Când se strâng mai mult de doi români vorbesc despre fotbal şi despre politică”, a declarat Ciolacu, adâugând că în seara respectivă s-a discutat şi despre înot, dar nu s-au făcut negocieri politice. La rândul său, ministrul PSD al Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că a fost un eveniment privat la care sărbătoritul a făcut lista invitaţilor.

Premierul Marcel Ciolacu, întrebat, miercuri, despre imaginile în care apare la masă alături de Mircea Geoană şi Victor Ponta a precizat că au fost mai multe persoane la evenimentul respectiv.

”Normal, când se strâng mai mult de doi români vorbesc despre fotbal şi despre politică. În seara aceea am vorbit şi despre înot, dar nu am intrat în negocieri politice”, a afirmat Ciolacu.

Răzpunzând aceleiaşi întrebări, ministrul Sorin Grindeanu a explicat că nu a participat la eveniment, dar nu invitaţii fac lista celor care participă.

”A fost un eveniment privat, la ziua unui foarte cunoscut jurnalist. Nu face invitatul lista celui sărbătorit. Sărbătoritul a făcut lista. A fost o discuţie privcată. Nu am participat. Vorbim de oameni care în trecut au fost în acelaşi partid. (…) Când mergi la evenimente private mai stai la masă şi cu persoane care nu au nicio legătură politică”, a afirmat Sorin Grindeanu.

Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană au fost surprinşi luând cina la aceeaşi masă, luni seară, într-un restaurant, împreună cu alţi politicieni, printre care şi fostul premier Victor Ponta, a relatat marţi Antena 3, prezentând şi imagini.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: