Ciolacu, despre pensiile speciale: Urmează să venim în Parlament cu modificările, să ne adaptăm deciziei CCR

Sursa foto: captură video

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat că încă nu a venit un răspuns oficial de la Comisia Europeană privind pensiile speciale, însă au loc videoconferinţe, zilnice, cu echipa tehnică a Comisiei. 

„Eu cred că săptămâna aceasta se cam hotărăsc lucrurile, urmând să venim în Parlament cu modificările, să ne adaptăm deciziei Curţii Constituţionale, şi pe urmă să plece legea la promulgare”, a mai spus şeful Guvernului.

„Nu a venit un răspuns oficial. În fiecare zi există videoconferinţe cu tehnicul Comisiei. Eu cred că săptămâna aceasta se cam hotărăsc lucrurile, urmând să venim în Parlament cu modificările, să ne adaptăm deciziei Curţii Constituţionale şi pe urmă să plece legea la promulgare. Din punctul meu de vedere ultimele solicitări care au fost făcute de către Comisie şi tehnicul de la Comisie sunt unele de mare bun-simţ şi unele corecte, ţinând cont de contextul României de astăzi”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat dacă a venit vreun răspuns de la Comisia Europeană privind pensiile speciale, miercuri după vizita la fabrica Coca-Cola din Ploieşti.

Chestionat dacă ministrul Finanţelor a recomandat, în şedinţa coaliţiei, în lunile următoare să amâne anumite plăţi şi cele pentru TVA, premierul a răspuns: „Nu cred, suntem cu ele la zi”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL