Ce spune Ciolacu despre Iulian Dumitrescu: În locul dânsului, nu aş mai fi candidat

Sursa foto: Facebook/ Iulian Dumitrescu

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu, a comentat candidatura fostului prim-vicepreşedinte al PNL Iulian Dumitrescu la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova. El a afirmat că, dacă era în locul acestuia, nu ar fi candidat şi nici nu ar fi permis candidatura acestuia la alegerile din acest an.

”Fiecare partid îşi ia deciziile proprii. Îl cunosc pe domnul Iulian Dumitrescu, ne vedeam la şedinţele de coaliţie. Eu, în locul dânsului, nu aş mai fi candidat, aş fi aşteptat să se aşeze lucrurile, să vadă despre ce e vorba.  Din funcţia de preşedinte al PSD, după o decizie a unui magistrat de îngrădire a unor drepturi, una e că ai o reclamaţie, una e că… dar în momentul în care un magistrat a dat o decizie, nu aş fi permis, şi v-o spun fără să.. sper să nu deranjez pe domnul Ciucă, categoric nu e vorba numai de mine. Niciun coleg din conducerea Partidului Social Democrat nu ar fi permis să candideze. Dar fiecare răspunde de deciziile pe care le ia”, a afirmat Marcel Ciolacu la România TV, joi seară.
El a subliniat că interdicţia aplicată lui Iulian Dumitrescu privind exercitarea funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova nu aparţine doar unui magistrat, fiind validată de mai mulţi judecători.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: