Ciolacu, nervos pe cei care critică creșterile de pensii: „Măi măgarilor, oamenii ăia au construit România”

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Ieșire nervoasă a premierului la adresa celor care îi critică măsurile luate în Guvern. Marcel Ciolacu i-a numit „măgari” pe cei care se întreabă de unde găsește Executivul bani să crească pensiile. Totul vine în contextul în care, de la începutul anului, Guvernul trebuie să rezolve protestele suprapuse din stradă. Fie că vorbim despre fermieri, transportatori sau medici, cu toții cer salarii mai mari sau măsuri compensatorii.

Marcel Ciolacu, premierul României: „Dacă continuăm cu pomeni electorale, se duce România în cap și normal că mediul de afaceri vede că suntem direcționați doar într-o anumită zonă. Dar nici nu mai pot să rabd să-i văd la televizor că în continuu discută de unde sunt bani pentru pensionari. Măi măgarilor, oamenii ăia au construit România, oamenii aceia sunt părinții și bunicii noștri”.

Premierul a declarat vineri, la Baia Mare, întrebat despre impozitarea pensiilor, că trebuie să existe o dezbatere despre reforma fiscală, „trebuie să ne hotărâm odată ce dorim, impozitare unică sau progresivă”.

Punctul de pensie a crescut de la 1 ianuarie cu 13,8%. De la 1 septembrie, pensionarii vor mai avea parte de o mărire după recalcularea pensiilor.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL