Ciolacu: Nu pot participa la o construcţie politică împotriva cuiva sau a unui partid politic

Sursa: X

Preşedinţii PSD şi PNL, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, au respins, miercuri, varianta potrivit căreia alianţa electorală PSD-PNL ar fi fost construită împotriva AUR.

„Nu sunt o persoană negativă, dimpotrivă, sunt o persoană pozitivă şi cred în Dumnezeu. Eu nu pot participa la o construcţie politică împotriva cuiva sau unui a partid politic. Nu funcţionez aşa”, a declarat premierul Marcel Ciolacu, la Parlament, într-o conferinţă de presă comună cu preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă.

Liderul PNL a afirmat că „Alianţa este pentru români, stabilitate, securitate şi siguranţa cetăţenilor”.

„Este o alianţă pentru români, este o alianţă pentru stabilitate, este o alianţă pentru progresul României, este o alianţă pentru asigurarea parcursului nostru european şi transatlantic, este o alianţă pentru securitatea şi siguranţa cetăţenilor. (…) Cele mai bune focus-grupuri sunt pe stradă, atunci când ne întâlnim cu cetăţenii şi una dintre primele două întrebări este ce se întâmplă din punct de vedere al securităţii şi siguranţei lor. Ca atare, pentru asta s-a realizat şi s-a decis să constituim această alianţă electorală, pentru responsabilitate, stabilitate, dezvoltare, o Românie unită, o Românie proeuropeană”, a spus Ciucă.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL