Ciolacu, revoltat: „Medicii dormeau, în loc să salveze vieți”

Ciolacu
Sursa foto: captură video Guvern

Marcel Ciolacu a declarat, revoltat, joi, că Alexandra Ivanov a fost lăsată să moară pentru că medicii dormeau în spital, în loc să salveze vieți.

El a atras atenția că este inadmisibil ca un astfel de caz halucinant să aibă loc într-un spital, unde s-au investit miliarde de euro.

„Am văzut o asumare clară la Botoșani, acolo unde o tânără gravidă a fost lăsată să moară, pentru că medicii dormeau în spital, în loc să salveze vieți. Este un gest de normalitate că managerul spitalului a fost demis de către conducerea Consiliului Județean. Însă trebuie să existe măsuri și proceduri clare pentru ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple. Este absolut inadmisibil ca în spitale în care s-au investit zeci de miliarde de euro să se întâmple astfel de lucruri din neglijență și nepăsare”, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

Reacția premierului a venit la doar câteva zile, după ce Alexandra Ivanov, gravida de 25 de ani din Botoșani a murit pe patul de spital, în timp ce îi implora pe medici să o ajute.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: