Ciolacu: Sunt un adept al descentralizării fondurilor europene către administraţia locală

marcel ciolacu
Foto: Guvernul României

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat marţi, după întâlnirea cu primarii de municipii, că este un adept al descentralizării fondurilor europene către administraţia locală, iar în săptămânile următoare vor lua decizii concrete care să producă efecte vizibile în acest sens.

„Primarii celor mai importante oraşe ale ţării, membri ai Asociaţiei Municipiilor din România, cu care m-am întâlnit azi, au venit cu o abordare extrem de serioasă şi de responsabilă despre dezvoltarea comunităţilor pe care le reprezintă. O mare parte din întâlnire a fost consacrată reformelor şi investiţiilor din PNRR!”, afirmă Ciolacu.

El precizează că faptul că administraţia locală este atât de conectată la acest adevărat Plan National de Dezvoltare Economică a României reprezintă un impuls major pentru Guvern şi administraţia centrală să se mişte mai repede şi mai eficient.

„Eu şi colegii mei din Guvern le-am răspuns tuturor solicitărilor care vizează măsuri pentru a susţine finalizarea rapidă a acestor proiecte care vor îmbunătăţi viaţa a milioane de români. Sunt un adept al descentralizării fondurilor europene către administraţia locală, iar în săptămânile următoare vom lua decizii concrete care să producă efecte vizibile în acest sens! Cred cu tărie că acesta este drumul corect pentru ca România să se dezvolte prin investiţii importante folosind toţi banii europeni disponibili”, mai arată premierul în postarea pe Facebook.

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Autor

  • Oana Voicu

    Oana Voicu, redactor PS News. Cu o experiență de 5 ani în presa online, a terminat Facultatea de Jurnalism și Știintele Comunicării.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: