Ciucă: M-am întâlnit cu mai mulţi oameni de afaceri care au un cuvânt de spus în economia românească

Nicolae Ciucă și Lucian Bode
Nicolae Ciucă și Lucian Bode - News.ro

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat miercuri că s-a întâlnit cu mai mulţi oameni de afaceri din România pentru a identifica persoana care să vrea să facă politică, menţionând că nu este vorba de a-i „tenta” să candideze sub sigla PNL, ci de a înţelege „ceea ce ţine de mediul de afaceri”.

„Este vorba de a discuta cu oameni, de a identifica oameni care să vrea să vină să facă politică, oameni care au reuşit într-un anumit domeniu. M-am văzut nu doar cu domnul Ostahie, m-am văzut şi cu domnul Horaţiu Ţepeş de la Bilka, m-am văzut şi cu domnul Pavăl, m-am văzut şi cu toţi cei care au un cuvânt de spus în mediul de afaceri din România, în economia românească”, a declarat Nicolae Ciucă, la Antena 3.

El a susţinut, întrebat dacă doreşte să îi tenteze pe aceştia să candideze sub sigla PNL la Primăria Capitalei, că este vorba de a înţelege mediul de afaceri din România.

„Nu este vorba de tentaţie, este vorba de oameni de la care putem să înţelegem tot ceea ce ţine de mediul de afaceri din România, ceea ce ţine de capitalul românesc. Sunt mari contributori la bugetul statului, sunt oameni care au cifre de afaceri de miliarde de euro, sunt oameni care angajează, care au angajaţi 7.000, 6.000, 5.000, 10.000 de oameni. Deci dau de mâncare, pun pâine pe masă la mii de oameni din România. Vreau să vă spun că mediul de afaceri din România, investitorii români asigură salarii la 3.200.000 de români. Mediul de afaceri străin asigură la un milion şi ceva de români salarii”, a explicat liderul PNL.

Întrebat în legătură cu întâlnirea pe care a avut-o cu omul de afaceri Dan Ostahie la un restaurant, la care ar fi băut vin de 3.000 de euro sticla, Nicolae Ciucă a spus că este vorba despre un „fake news grosolan”.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: