Cîrstoiu: Am fost transformat, în două săptămâni, dintr-un om normal, în inamicul public numărul unu

Sursă foto: Facebook/ Cătălin Cîrstoiu

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul Alianţei PSD-PNL la funcţia de primar general al Bucureştiului, a precizat că nu este incompatibil şi că nu a primit nicio concluzie din partea ANI, în urma unui control al Corpului de Control al premierului de la acea dată, Ludovic Orban.

”Nu sunt incompatibil. Am fost transformat în două săptămâni de zile dintr-un om normal, în inamicul public numărul unu. Corpul de control al domnului Orban, în momentul ăla, a bătut câmpii cu graţie şi asta este evident pentru că, vă spun cinstit, noi am avut o discuţie atunci, în momentul ăla, şi jumătate din raport după prima discuţie orficială pe părţi din raport a căzut pentru că legile invocate în raport nu mai erau de actualitate. Au rămas nişte constatări care probabil s-au dus la ANI. ANI a cerut documente în toată perioada asta. Nu am primit nicio concluzie”, a declarat Cîrstoiu, luni, la Antena 3.

Cîrstoiu a explicat că este acuzat că socrul său controlează una dintre societăţile sale comerciale, însă, s susţinut el, socrul şi-a desfăşurat activitatea pe această firmă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: