Cîrstoiu: Piedone cred că e singurul primar care nu mi-a răspuns niciodată la telefon

Sursă foto: Facebook/ Cătălin Cîrstoiu

Managerul Spitalului Universitar Bucureşti, Cătălin Cîrstoiu, candidat PSD-PNL la Primăria Capitalei, a vorbit în emisiunea Insider Politic, de la Prima TV, despre contracandidaţii săi. Despre Nicuşor Dan, Cîrstoiu spune că e un om inteligent, dar „un primar de nota 4”. În privinţa lui Cristian Popescu Piedone, medicul spune că acesta e singurul primar care nu i-a răspuns niciodată la telefon. „Sunt mult mai şarmant decât domnul Piedone”, mai spune candidatul PSD-PNL.

Cîrstoiu a povestit că Primăria nu a asigurat în niciun fel plata utilităţilor spitalului, cu toaletează pomii, nu face nimic pe spaţiile Primăriei care deservesc spitalul, nu a strâns nici măcar zăpada.
„Cel puţin la Spitalul Universitar nu am simţit prezenţa domnului primar. Ba, mai mult, cred că este singurul primar de sector care nu mi-a răspuns niciodată la telefon. Probabil că plimba roaba, probabil. În schimb ce pot să vă spun este că domnul primar Ciucu de fiecare dată ne-a asigurat tot sprijinul”, a afirmat Cîrstoiu.
El spune că Primăria sectorului 5 nu a oferit niciun fel de ajutor Spitalului Universitar atunci când preşedintele Comisiei Europene şi o delegaţie de la Bruxelles a vizitat spitalul, ajutorul venind din partea primarului sectorului 6.
El spune că susţinătorii „şi ai PSD-ului, şi ai PNL-ului sunt de partea” sa.
Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: