Ciucă: Avem capacitatea ca în 2024 să câștigăm toate alegerile. Pe cont propriu!

nicolae ciuca
Sursa foto: captură video

Luni, începând cu ora 11:30, a avut loc o ședință a Biroului Politic Național al PNL. Prezent la întâlnirea liderilor liberali, Nicolae Ciucă a ținut să le transmită celor prezenți un mesaj de forță, au precizat surse liberale pentru PS News.

„Neîncrederea, blazarea, superficialitatea, lipsa de coeziune și unitate, demoralizarea și demobilizarea sunt cei mai mari dușmani ai noștri. Nu AUR,USR sau PSD. Haideti să schimbăm paradigma. Să gândim pozitiv, să fim optimiști și să construim.

Avem capacitatea și determinarea ca în 2024 să câștigăm toate alegerile. Pe cont propriu! Prin noi înșine! Săa ne aducem aminte că în mai 2019 am câștigat europarlamentarele cu 27%. PSD a obținut 22,5% iar USR 22%.

În noiembrie 2019, prin candidatul susținut de PNL, Klaus Iohannis, am cîștigat prezidențialele cu 64%. În septembrie 2020 am câștigat alegerile locale cu 34,5%. PSD a obținut doar 29,8%. La alegerile parlamentare din decembrie 2020 am obținut 25% ca urmare a demobilizării unor primari și lideri ai partidului. Voi avea grijă ca pe mandatul meu de președinte al PNL o atare greseală să nu se mai repete. Deși PNL s-a clasat pe locul 2 la parlamentarele din 2020, noi am dat primul ministru. Suntem și azi la guvernare având cele mai importante ministere”, le-a transmis Nicolae Ciucă liberalilor prezenți în ședința Biroului Politic Național.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: