Ciucă, de Ziua Naţională a Supravieţuitorilor de cancer: Avem datoria de a creşte speranţa de viaţă a pacienţilor

Sursă foto: Captură video / Facebook

Liderul PNL, preşedintele Senatului Nicolae Ciucă afirmă, în mesajul transmis de Ziua Naţională a Supravieţuitorilor de cancer, că autorităţile au datoria de a creşte speranţa de viaţă a pacienţilor oncologici şi de a-i ajuta să ducă o viaţă cât mai aproape de cea de dinainte.

”Marcăm pentru al treilea an la rând Ziua Naţională a Supravieţuitorilor de Cancer, prin care apreciem curajul celor care nu se dau bătuţi în faţa acestei boli. Avem datoria de a creşte speranţa de viaţă a pacienţilor oncologici şi de a-i ajuta să ducă o viaţă cât mai aproape de cea de dinainte. Mulţumesc cadrelor medicale care sunt în prima linie a bătăliei împotriva acestei boli cumplite”, scrie Ciucă pe Facebook.

El adresează mulţumiri speciale colegei sale de partid, senatoarea Nicoleta Pauliuc, care susţine de ani de zile cauza pacienţilor şi a supravieţuitorilor cancerului.
”Ştiu cât de mult s-a luptat pentru ca astăzi să avem – pe lângă Ziua Naţională a Supravieţuitorilor şi Planul Naţional Anti-cancer – legea dreptului la uitare, legea privind sprijinul psihologic pentru bolnavi şi aparţinători, dar şi legea privind medicina personalizată”, explică liderul PNL.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: