Ce spune Nicolae Ciucă despre varianta listelor comune PNL-PSD

Nicolae Ciucă/ Facebook
Sursa foto: Facebook/ Nicolae Ciucă

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, referindu-se la posibilitatea listelor comune PSD-PNL, că PNL are determinarea să meargă singur în alegeri, dar că nu este exclusă şi o altă ”formulă politică”.

Ciucă a fost întrebat, vineri seară, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, dacă vor exista liste comune PSD-PNL la viitoarele alegeri, însă liderul liberal a evitat un răspuns tranşant.

”Vă pot spune ce am spus şi în sală (la întâlnirea cu primarii PNL din judeţul Iaşi – n.r.): PNL are capacitatea, are determinarea, are oamenii dedicaţi să poată să meargă în alegeri de unul singur, prin forţe proprii, cu obiective de sine stătătoare stabilite. Ca atare, dacă PNL poate să meargă singur, poate să meargă în orice formulă politică”, a explicat Nicolae Ciucă.

Liderul liberal a participat, vineri seară, la Iaşi, la o întâlnire cu primarii PNL din judeţul Iaşi, dar şi cu conducerea filialei ieşene a PNL. Ulterior, Ciucă a mers pe jos către Catedrala Mitropolitană din Iaşi, unde a avut loc o întâlnire cu ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: