Ciucă, după atacul armat din Praga: Suntem solidari cu Republica Cehă în această perioadă dificilă

Sursă foto: Facebook

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat că este profund îndurerat de vestea tragicului atac armat de, joi, din Praga şi a adăugat că România este solidară cu Cehia în această perioadă dificilă. „Condamnăm aceste violenţe nejustificate, care nu îşi au locul într-o societate civilizată, în care ar trebui să domnească pacea şi respectul pentru viaţă”, a adăugat Ciucă.

„Sunt profund îndurerat de de vestea tragicului atac armat de astăzi din Praga. Cele mai sincere condoleanţe familiilor care i-au pierdut pe cei dragi. Urez recuperare rapidă celor răniţi. Suntem solidari cu poporul ceh în aceste momente dificile”, a scris Nicolae Ciucă, joi pe reţeaua X.

„Condamnăm aceste violenţe nejustificate, care nu îşi au locul într-o societate civilizată, în care ar trebui să domnească pacea şi respectul pentru viaţă”, a adăugat Ciucă,, pe pagina sa de Facebook,

Un bărbat înarmat a ucis cel puţin 15 persoane şi a rănit alte peste 20, într-un atac armat la Universitatea Carolină din Praga, după care a fost ucis de către poliţişti, anunţă serviciile de urgenţă, conform AFP. Autorul atacului, „eliminat” de poliţişti, era un student la Facultatea de Arte a Universităţii Caroline.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL