Ciucă, întrebat dacă ar putea fi o tragere la sorţi între Mihai Tudose şi Rareş Bogdan

Sursa foto: Facebook / Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă a declarat, întrebat dacă există varianta tragerii la sorţi între Mihai Tudose şi Rareş Bogdan pentru a deschide lista comună cu PSD la alegerile europarlamentare, după retragerea Ramonei Chiriac, că „nu se trage la sorţi pentru o astfel de poziţie”. Chestionat dacă ar avea o altă propunere pentru cine ar putea fi cap de listă la europarlamentare din partea coaliţiei, liderul PNL a răspuns: „Ştiţi cum se zice la noi la români – «cade omul, stă un pic şi după aia se ridică». Daţi-ne voie să decantăm şi să vedem despre ce este vorba”.

„Sigur că am aflat că această ştire s-a propagat foarte repede. Nu ştiam aceste detalii. Le-am aflat acum de la dumneavoastră. Ca de fiecare nu mă grăbesc să iau niciun fel de decizie. Daţi-ne voie să vedem despre ce este vorba. Analizăm şi, în funcţie de ce elemente de concreteţe avem, vom lua o decizie”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat dacă e de acord ca lista la europarlamentare să fie deschisă de către MIhai Tudose sau ar prefera să fie deschisă de altcineva, după ce Ramona Chiriac a fost retrasă pentru că ar fi cerut la schimb un post de comisar european, i s-a pus condiţia să se înscrie în PSD, motiv pentru care nu se mai află pe listă

Chestionat dacă există varianta tragere la sorţi între eurodeputatul PSD Mihai Tudose şi europarlamentarul PNL Rareş Bogdan, Ciucă a răspuns: „Eu cred că este o chestiune cât se poate de serioasă şi dacă ajungem să o tragem la sorţi ducem în derizoriu o poziţie pe lista de europarlamentare. Nu se trage la sorţi pentru o astfel de poziţie”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: