VIDEO Ciucă, întrebat de Marcel Ciolacu dacă a fost membru al PCR: Nu am fost niciodată comunist

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, Nicolae Ciucă, a fost întrebat de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, în dezbatarea electorală organizată, marţi seară, dacă a fost membru al PCR şi a afirmat ”nu am fost niciodată comunist”. El a explicat că toţi militarii înainte de Revoluţie au fost membri ai partidului, dar nu a fost comunist. Nicolae Ciucă a afirmat că, probabil, liderul PSD se aştepta să dea un alt răspuns: ”Eu nu voi minţi niciodată, nu sunt ca ei”.

Nicolae Ciucă a fost întrebat de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, în dezbaterea electorală organizată de Antena 3, dacă a fost membru al Partidului Comunist Român: ”Nu am fost niciodată comunist. Înainte de 1989, fiecare ofiţer al Armatei Române era membru al partidului, dar nu am fost niciodată comunist, ca atare, până în 1989 asta a fost, pentru toţi militarii Armatei Române, toţi cei care am absolvit şcoala militară”.

Ciucă a precizat că era obligatoriu înainte de Revoluţie.

”Nu am ce să ascund, a fost obligatoriu. Am terminat Şcoala Militară cu media 9,69, al şaselea în promoţie şi asta a fost situaţia. Dar nu am fost niciodată comunist (…) Am fost ofiţer de carieră, mi-am văzut de cariera mea şi nu îmi pare absolut deloc rău de ceea ce am făcut în carieră”, a mai afirmat Ciucă.

”Probabil domnul Ciolacu se aştepta să spun altceva, eu nu voi minţi niciodată, nu sunt ca ei”, a adăugat preşedintele PNL.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: