Ciucă, întrebat despre atacurile din partea PSD: În cursa pentru prezidenţiale lucrurile sunt mai contondente

Sursa foto: Facebook

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, referindu-se la atacurile PSD care-l vizează, că se aştepta la acest lucru odată ce a anunţat că va candida pentru funcţia de preşedinte al României, deoarece ”în cursa pentru prezidenţiale lucrurile sunt mai contondente”. El consideră, însă, că sunt lucruri cărora nu merită deocamdată să le dea prea multă atenţie, deoarece astfel de subiecte ”vor face deliciul întregii campanii de acum înainte”.

”În cursa pentru prezidenţiale lucrurile sunt mai contondente decât în oricare dintre alegeri (…) Am văzut toate aceste atacuri. Ele vin în contextul în care noi trebuie să ne concentrăm asupra problemelor (…) nu cred că trebuie să pierdem timpul cu astfel de subiecte, pentru că ele vor face deliciul întregii campanii de acum înainte”, a declarat, joi seară, Nicolae Ciucă, la B1 TV, întrebat despre atacurile PSD la adresa sa.

Întrebat de ce nu a reacţionat la aceste atacuri, Ciucă a declarat: ”Am optat de fiecare dată şi am avut o abordare cât se poate de echilibrată”.

Liderul PNL a vorbit şi despre liniile roşii care nu ar trebui trecute, linii despre care s-a tot discutat în ultima perioadă în spaţiul public între liderii PNL şi PSD.

”Eu cred că nu trebuie să facem slogan din linia roşie sau din linia galbenă, pentru că înapoia acestor linii să ştiţi că sunt decizii, decizii care afectează oameni, afectează familii, afectează viitorul lor. Ca atare, noi trebuie să avem toată certitudinea că ceea ce stabilim, ceea ce discutăm şi ceea ce se concretizează în măsuri şi decizii executive vin tocmai în folosul oamenilor, în sprijinul oamenilor, pentru că de aceea ne aflăm aici”, a mai declarat Nicolae Ciucă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: