Ciucă: M-am bucurat să văd cum Senatul a devenit azi locul în care entuziasmul copiilor se auzea la orice pas

Preşedintele Seatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a fost prezent la a patra ediţie a Senatului Copiilor, el afirmând că s-a bucurat mult să vadă cum Senatul a devenit astăzi locul în care entuziasmul şi veselia copiilor se auzeau la orice pas.

”Senatul României este, şi în acest an, gazda unor evenimente speciale dedicate copiilor. La a patra ediţie a Senatului Copiilor sunt aşteptaţi astăzi peste 10.000 de micuţi. ,,Senat Junior” este un proiect unic în România, în care celor mici le este explicată activitatea instituţiei într-un mod accesibil şi captivant”, scrie preşedintele Senatului pe Facebook.

”M-am bucurat mult să văd cum Senatul a devenit astăzi locul în care entuziasmul şi veselia copiilor se auzeau la orice pas. La mulţi ani, dragi copii! Sunteţi cei care ne fac zilele frumoase!”, a mai transmis Nicolae Ionel Ciucă, preşedintele PNL.
Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, Senatul României i-a invitat pe copii şi pe părinţi la cea de-a patra ediţie a Senatului Copiilor, un eveniment amplu dedicat celebrării drepturilor şi libertăţilor copiilor şi tinerilor.
”Distracţia şi voia bună se împletesc la evenimentul „Senatul copiilor” cu creativitatea, curiozitatea şi cu activităţile educative ce îmbogăţesc cultura generală a micilor vizitatori. Tururile ghidate în Palatul Parlamentului îi introduc pe cei mici în lumea legilor, dar stârnesc interesul şi pentru clădirea muzeu ce găzduieşte Senatul. Partenerii noştri vor premia cele mai inspirate răspunsuri despre Senat. Evenimentul, găzduit în incinta şi grădinile Senatului, se va desfăşura sâmbătă, 1 Iunie 2024, între orele 10:00 şi 17:00”, a anunţat Senatul.

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: