Ciucă: Putem să ne ţinem de cuvânt, să nu introducem taxe noi

nicolae ciuca
Sursa foto: Captură video

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat într-un interviu la A7 că taxele nu vor creşte în 2024, nu vor fi introduce altele noi şi că ţinta pentru investiţii anul viitor este de 124 de miliarde de lei.

“Tot ceea ce a avut la bază acest buget, în primul rând, să nu mai fie nevoie de a umbla, ca să vorbim pe înțelesul tuturor, la cifre și la anumite capitole și articole bugetare în cursul anului bugetar, pe de o parte, pe de altă parte, să putem să ne ținem de cuvânt, așa cum am promis, să nu introducem taxe noi, după care să ne atingem ținta de menținere și creștere a bugetului pentru investiții”, a declarat lideru PNL.

7,3% din PIB este procentul alocat pentru investiţii anul viitor, bani pentru dezvoltarea şi modernizarea României, a mai adăugat Nicolae Ciucă.

„Vreau să vă spun că pentru anul 2024 avem un procent de 7,3% din PIB alocat pentru investiții, ceea ce înseamnă în valoare nominal, 124 de miliarde de de lei, este în fiecare an. Am crescut acest buget în 2021 la 90 de miliarde. Anul acesta l-am avut 112 miliarde și iată, pentru anul viitor 124 de miliarde. Pentru că este singura noastră soluție să putem să dezvoltăm și să modernizăm România”, a afirmat Ciucă.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: