Ciucă spune că nu a urmărit explicațiile lui Cîrstoiu: În acest moment nu s-a schimbat nimic

Sursa foto: Facebook

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a spus vineri seară, întrebat dacă este mulţumit de explicaţiile date de Cătălin Cîrstoiu şi dacă acesta rămâne candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, că nu ştie ce a declarat Cîrstoiu, astfel că deocamdată nu s-a schimbat nimic în ceea ce privește candidatura lui, potrivit News.ro.

Nicolae Ciucă a fost întrebat, vineri seară, într-o conferinţă de presă susţinută în judeţul Sălaj, dacă este mulţumit de explicaţiile date de candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, şi dacă acesta mai rămâne candidatul alianţei.

„Îmi cer scuze, nu pot să comentez, nu am văzut ce a declarat domnul doctor, aţi fost aici, aţi văzut care a fost activitatea mea, motiv pentru care în acest moment nu s-a schimbat nimic faţă de ceea ce am declarat aseară. Domnul doctor Cîrstoiu în acest moment a îndeplinit o solicitare care i-a fost adresată în mod normal, să clarifice toate probleme care s-au ivit în spaţiul public, nu ştiu dacă a făcut-o sau nu, adică a avut loc această conferinţă de presă, care au fost rezultatele, ce s-a întâmplat acolo nu ştiu, nu pot să comentez”, a replicat Ciucă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: