Clotilde Armand bate la ușile bătrânilor cu Poliția Locală după ea. „Își face campanie cu sprijinul polițistului”

Sursă foto: Facebook/ Clotilde Armand

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost surprinsă zilele trecute într-o scară de bloc din zona Gării de Nord, în timp ce își făcea campanie, promovând serviciile medicale ale Centrului Caraiman. Edilul bate din ușă în ușă, mai ales la adresele unde locuiesc persoanele în etate, pentru a le povesti acestora de serviciile respective. Doar că edilul merge în această campanie cu un polițist local, care de multe ori sună personal la uși și înlesnește accesul în aceste scări, care sunt proprietate privată! „Nu are voie să intre pe aceste proprietăți. Credeam că dânsa este mai educată, fiind din Franța”, spune Radu Opaina, reprezentant al Asociațiilor de Proprietari din România.

Clotilde Armand nu ascunde că bate la ușile oamenilor să promoveze servicii medicale, cum este, de exemplu, „Brățara vieții”, un dispozitiv prin care o persoană poate solicita ajutor, apăsând pe un buton. Doar că în secvențele pe care le difuzează pe Facebook primărița Sectorului 1 nu apare nici picior de polițist local, spre deosebire de imaginile surprinse de camerele de supraveghere din blocuri.

Edilul este însă în campanie electorală prin acest comportament, altfel ar lăsa angajații de specialitate să-i informeze pe seniori despre aceste servicii, nu încălcând proprietățile cetățenilor și folosindu-se de Poliția Locală.

„Primărița își face campanie la pas prin blocuri cu Poliția Locală, pe care o folosește pentru a face campanie, pentru că lumea nu deschide ușa la bloc decât dacă vede un polițist. Din acest motiv și-a luat un polițist la ea, mai ales că bătrânii se uită pe vizor și nu deschid tot timpul”, spun sursele Gândul.

Aceleași surse mai spun că de multe ori primarul nu ar apărea direct la ușă, ci poliția.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: