CNAIR anunță licitații pentru proiectarea modernizării rețelei rutiere din proximitatea Bucureștiului

Pasajul Olteniţa
Pasajul Olteniţa / Captură Foto / CNAIR

CNAIR anunță că a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului având ca obiect “Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru Modernizare/Lărgire DN 1 între Aeroport Henri Coandă – Nod A0 la profil 3+3”.

Valoarea estimată a contractului este de 1.530.543,81 lei fără TVA, iar sursa de finanțare va fi asigurată din Fonduri Europene Nerambursabile. Potrivit CNAIR, obiectivul general al proiectului este modernizarea/lărgirea la profil 3+3 a sectorului de pe DN 1 cuprins între Aeroport Henri Coandă  Nod A0 în vederea realizării conexiunii cu obiectivul Autostrada Centură București  A0, cu separarea completă a traficului pe distanța propusă și cu posibilitatea virajului la stânga pentru întoarcere după nodul A0 pe direcția București – Ploiești.

De asemenea, CNAIR anunță că, în cursul acestei săptămâni, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului având ca obiect “Elaborare Studiu de Fezabilitate Noduri rutiere pentru asigurare conectivitate la Autostrada A7, Tronson Buzău – Focșani în zona Boboc – Cochirleanca, Autostrada A2 în zona Fetești – Borcea și la Autostrada A0 în zona Clinceni”

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: