Colegiul Medicilor București – apel pentru deblocarea posturilor în sănătate: În capitală, sunt 900 de posturi vacante

Colegiul Medicilor București
Sursa foto: Facebook

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti (CMMB) face un apel către Ministerul Finanţelor pentru aprobarea memorandumului înaintat de Ministerul Sănătăţii pentru spitalele din subordinea sa, precum şi a celui înaintat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) pentru spitalele aflate în subordinea autorităţilor locale, inclusiv cele ale Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti.

Reprezentanţii CMMB arată că în sistemul medical public din Bucureşti sunt aproximativ 900 de posturi de medici vacante.

”Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti (CMMB) sprijină demersurile iniţiate de Ministerul Sănătăţii (MS) pentru deblocarea posturilor în sănătate. Reprezentanţii CMMB fac un apel către Ministerul Finanţelor pentru aprobarea memorandumului înaintat de Ministerul Sănătăţii, pentru spitalele din subordinea sa, precum şi pentru cel înaintat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) pentru spitalele aflate în subordinea autorităţilor locale, inclusiv cele ale Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti”, se arată într-un comunicat transmis sâmbătă AGERPRES.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: