Concluzia lui Hazarian (PNL), după trei ani de Nicușor Dan la PMB: Realizări zero

Sursă foto: PSNews

În cadrul emisiunii „Puterea Știrilor” de la PSNews, Constantin Hazarian, consilier general PNL și președintele Comisiei de Urbanism din cadrul Consiliului General al Muncipiului București, a analizat promisiunile făcute de Nicușor Dan atunci când se afla în postura de candidat la Primăria Capitalei și a tras concluzia că nimic nu s-a concretizat, astfel realizările fiind mult sub așteptări.

PSNews: Aș vrea să revenim puțin la promisiunile cu care candidatul la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, venea să ne ceară votul, să le ceară bucureștenilor votul. Cifrele noului București, 2020-2024 aratău ca 1.400 euro să fie salariu mediu net pentru bucureșteni; asta promitea Nicușor Dan.

Hazarian: Eu zic că puteți tăia de pe listă.

PSNews: 40% mai puțin timp petrecut în trafic.

Hazarian: A crescut timpul petrecut în trafic.

Aceste afirmații au fost urmate de discuții despre necesitatea creșterii spațiilor verzi și dezvoltarea centurii verzi a Capitalei.

„Păi, haideți să vedem așa Centură verde a Capitalei nu este la ora actuală, iar spațiile verzi dacă vă plimbați prin București și mă refer aici în special la parcuri, puteți să le deosebiți foarte ușor. Cele care sunt îngrijite aparțin de Primăria de sector, iar cele care sunt neîngrijite aparțin de Primăria Capitalei”, a declarat liberalul.

Acesta a criticat și promisiunea de a crea 15 mari parcări de tip „park and ride” în jurul Capitalei și construirea a 130 de kilometri de metrou de suprafață.

„Referitor la 15 mari parcări de tip park&ride în jurul Capitalei știu că s-a finalizat ce a fost început în mandatul trecut și anume ieșirea spre Pantelimon de la Cora, știu că aceea s-a finalizat. Nu știu să fi existat nicio alta începută și terminată. Deci, din 15.. avem zero”, a mai spus el.

Hazarian a arătat că singura schimbare vizibilă din toate lucrurile pe care se așteptau să le vadă bucureștenii în baza promisiunilor lui Nicușor Dan este cea a liniei de tramvai.

„Știu, dar nu am cifre exacte în legătură cu linia de tramvai modernizată, dar știu că aici s-a lucrat, dar dacă discutăm de salariu de 1400, realizări zero. Dacă discutăm de mai puțin timp petrecut în trafic, zero. Dacă discutăm de centura verde, spații verzi mai îngrijite… zero. 15 mari parcări de de tip park&ride, zero barat. 130 de kilometrii de metrou de suprafață, zero barat! La linia de tramvai modernizată a mai lucrat”, a mai declarat politicianul.

Referitor la posibilitatea ca Nicușor Dan să facă vreo „figură frumoasă la final de mandat”, liberalul nu s-a arătat prea încrezător.

„Sunt convins! La fel ca și cu centura verde a Capitalei și spațiile verzi!”, a conchis Hazarian.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL