Congres PPE/ Iohannis: Partidul Popular European rămâne cea mai importantă forţă politică în Europa

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis / captură foto

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că Partidul Popular European rămâne cea mai importantă forţă politică în Europa.

„Partidul Popular European rămâne cea mai importantă forţă politică în Europa şi sunt convins că acest congres va revalida valorile noastre democratice, care pun în centru libertatea, statul de drept şi demnitatea umană. Sunt sigur că vom găsi soluţii concrete pentru a ne proteja cetăţenii împotriva diverselor crize care nu ne-au ocolit deloc în ultimii ani, fie că vorbim de pericolele aduse de un război brutal care se desfăşoară chiar la graniţele României, fie că ne referim la necesitatea de a rămâne competitivi economic astfel încât nivelul de trai al oamenilor să se îmbunătăţească semnificativ”, a precizat Iohannis, la Congresul PPE.

Congresul Partidului Popular European continuă joi, la Bucureşti, în această zi urmând a fi ales candidatul PPE la funcţia de preşedinte al Comisiei Europene.

Joi, în cadrul Congresului PPE, susţin discursuri preşedintele Klaus Iohannis şi şefii de state şi de guverne din UE, prezenţi la eveniment.

Peste 2.000 de delegaţi din peste 40 de ţări, printre care se numără preşedintele Comisiei Europene, preşedintele Parlamentului European, şefi de state şi de guverne, preşedinţii de partide şi comisarii europeni care fac parte din familia politică a Popularilor Europeni, s-au reunit miercuri şi joi în congres la Bucureşti.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL